Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КНП Великокучурівська АЗПСМ

Конкурс
07.05.2021

07 травня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства Великокучурівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.
Рішенням конкурсної комісії визначені:
- строк прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;
- встановлені вимоги до осіб, які виявили бажання взяти учать у конкурсі;
- встановлені вимоги до конкурсної пропозиції.
- визначена дати проведення конкурсу.
Також рішенням визначено, що дата проведення наступного засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів на відповідність встановленим вимогам - 04 червня 2021 року о 14:00 .
Іспит кандидатів на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства Великокучурівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року 1094 «Про порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я» та Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Великокучурівської сільської ради, затверджене розпорядженням від 21 квітня 2021 року №117.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше