Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Раді повідомити вам про те, що до Дня Незалежності України заплановано офіційне відкриття музею-садиби Анни Дущак

Новина
26.06.2023

Шановні жителі громади, гості, краєзнавці, творчі особистості! Раді повідомити вам про те, що до Дня Незалежності України заплановано офіційне відкриття музею-садиби Анни Дущак, що знаходиться за адресою: село Тисовець, вулиця А. Дущак, 22.

Музей-садиба знаходитиметься в хатині, де народилась і жила талановита й мужня жінка - Анна Дущак. На даний час проведена реконструкція будинку та готується експозиція в кімнатах, щоб поціновувачі її таланту мали повну картину життя і творчості нашої землячки.

За підтримки Ксенії Гапій, Петра Олара, Івана Сандуляка матимемо можливість на належному рівні створити експозицію, яка стане відомою не тільки в Україні, а й за її межами.

Якщо хтось може поділитися предметами побуту, фото, відеозаписами, які були актуальними в період життя поетеси, будемо вдячні за ваш особистий вклад у збагаченні музейних експонатів.

Ця визначна і довгоочікувана подія може відбутися завдяки тісній співпраці відомих діячів, меценатів, представників влади та небайдужих жителів нашої громади.

Будемо вдячні кожному за допомогу.
Телефон: +380504683467
Електронна пошта: muzey.annaduschak@gmail.com
Вперед до перемоги!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше