Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сільський голова Великокучурівської сільської територіальної громади, підписав угоду про співпрацю з Міжнародною благодійною організацією "Партнерство "Кожній дитині"

Новина
16.04.2024

16 квітня 2024 року Василь Тодеренчук, сільський голова Великокучурівської сільської територіальної громади, підписав угоду про співпрацю з Міжнародною благодійною організацією "Партнерство "Кожній дитині".

 

Ця угода має на меті:

Забезпечити право дитини на зростання у сімейному середовищі.

Розвинути послуги патронату над дитиною.

Покращити якість та доступність послуги патронату для вразливих сімей з дітьми.

Створити альтернативу інституційним закладам.

 

Співпраця з "Партнерство "Кожній дитині" дозволить Великокучурівській громаді:

Збільшити кількість дітей, які виховуються у сімейному середовищі.

Надати кращу підтримку вразливим сім'ям з дітьми.

Зменшити кількість дітей, які живуть в інституційних закладах.

 

Це стало можливим завдяки проходженню конкурсного відбору в рамках Проєкту “Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату”.

 

Це важливий крок для Великокучурівської громади, який допоможе покращити життя дітей та сімей, використовуючи фінансову підтримку держави та Європейського Союзу.

 

Проєкт "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату" виконується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine, Партнерством "Кожній дитині", Міністерством соціальної політики України, Національною соціальною сервісною службою. України, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Детальніше про патронат можна дізнатися на наступних ресурсах:

Вебсайт Служби у справах дітей Чернівецької ОДА: https://ssd.bukoda.gov.ua/

Вебсайт Великокучурівської сільської територіальної громади:

Вебсайт "Партнерство "Кожній дитині": http://www.p4ec.org.ua/

Новини на цю ж тему

Що таке патронат над дитиною?

Із серії дописів #ПроПатронат можна дізнатися про обов’язки та вимоги до патронатної сім’ї, законодавчі та фінансові питання тощо.
Новина
06.08.2024

Разом ми зможемо зробити світ краще!

У Великокучурівській громаді для жителів громади проведений захід "Родина - це душа України!" з метою формування позитивної громадської думки щодо важливості родини для дитини; інформування й залучення громадян, які бажають створити патронатну сім'ю чи іншу сімейну форму.
Новина
29.07.2024

Запрошуємо Вас взяти участь у заході "Всі діти наші" організованому Міжнародною благодійною організацією "Благодійним фондом "СОС Дитячі Містечка" Україна спільно з Великокучурівською сільською радою, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей та Чернівецькою ОВА

Наша мета - надати кожній дитині можливість жити в безпечному та люблячому сімейному оточенні. Для цього потрібен розвиток сімейних форм виховання задля того, так кожна дитина буде мати можливість зростати у колі власної родини та отримати майбутнє, на яке вона заслуговує.
Новина
13.05.2024
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше