Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Напрацьований проєкт документу "Стратегія сталого розвитку Великокучурівської територіальної громади на 2021-2029 роки"

DOBRE
20.09.2021

Шановні мешканці!

У рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development) в період з травня по вересень 2021 року Робочою групою Великокучурівської територіальної громади при сприянні експертів Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі був напрацьований проєкт документу "Стратегія сталого розвитку Великокучурівської територіальної громади на 2021-2029 роки", який сьогодні виносяться на громадське обговорення/консультації.

Консультації триватимуть до 3 тижнів – від сьогодні, тобто з 20 вересня, до 10 жовтня 2021 р.

Цей етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування Стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду до 2029 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги.

Стратегія нашої громади якнайшвидше потрібна нам і для реалізації конкретних проектів на найближчі 3-4 роки починаючи вже із 2021 року із залученням коштів міжнародної технічної допомоги, зокрема Програми DOBRE.

Після врахування Ваших пропозицій Стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію сільської ради для затвердження.

Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань Стратегії, надсилайте до 9 жовтня на e-mail: v.kuchuriv@i.ua Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на інтернет-сторінці громади та в будинку сільської ради. Зверніть, будь ласка, увагу на те, що розглядатимуться лише ідеї, подані на формулярі.

Місце прийому пропозицій на паперових носіях: вулиця Головна, 1 село Великий Кучурів – сільська рада, вулиця Головна, 3 село Снячів – Снячівський старостинський округ, вулиця Макаренка, 3 село Тисовець – Тисовецький старостинський округ. Також за цією адресою Ви можете отримати консультації.

Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу особи, яка їх подає.

Заплановані також публічні консультаційні зустрічі, на які запрошуються всі бажаючі. Вони відбудуться:

  • зустріч в селі Великий Кучурів, 01 жовтня 2021 року 0 15-00 год. приміщення Центру культури та дозвілля (Будинок культури);
  • зустріч в селі Снячів, 04 жовтня 2021 року 0 15-00 год. приміщення будинку культури села Снячів ;
  • зустріч в селі Тисовець  05 жовтня 2021 року 0 15-00 год. приміщення будинку культури села Тисовець;
  • зустріч в селі Годилів  06 жовтня 2021 року 0 15-00 год. приміщення будинку культури села Годилів (Центр економічного зростання);
  • зустріч в селі Глибочок  04 жовтня 2021 року 0 17-30 год. приміщення філії Центру культури та дозвілля села Глибочок.

Щиро запрошую! Прошу також поширити інформацію про дані консультації серед усіх зацікавлених осіб.

 

Сільський голова                                                                                     Василь Тодеренчук

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше