Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати проведених загальних зборів (сходки)

Новина
20.09.2021

Шановні жителі Великокучурівської сільської територіальної громади!

За результатами проведених загальних зборів громадян (сходок) в селах Снячів, Годилів, Глибочок, Великий Кучурів, Тисовець, де було заслухано звіт сільського голови за період роботи 2020 року та перше півріччя 2021 року, вирішено ряд питань:

-  прийнято нові ставки збору цільових фондів (самооподаткування), які будують діяти з 1 січня 2022 року: з працездатного населення  - 500 гривень з двору; непрацездатне населення – 200 гривень з двору. 

   Своєчасна сплата збору цільових фондів всіма жителями громади  надасть можливість своєчасно та якісно задовільнити потреби жителів громади.

Дякую жителям громади за участь у загальних зборах громадян, надіюсь на взаємну подальшу працю для розвитку нашої успішної громади.



ЗВІТ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

 

ВІДЕОЗАПИС ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше