Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Центрі економічного зростання села Годилів відбулася позачергова сесія Великокучурівської сільської ради.

DOBRE
10.11.2021

19 жовтня у Центрі економічного зростання села Годилів відбулася позачергова сесія Великокучурівської сільської ради. На сесії були присутні експерти Фундації Розвитку Місцевої Демократії Польщі Назар Глинський, Войцах Одзімак та Олег Процак.
На порядку денному були винесені на затвердження питання щодо затвердження стратегії сталого розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області на 2021-2029 роки, яка була розроблена в період з травня по вересень 2021 року Робочою групою Великокучурівської територіальної громади при сприянні експертів Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі  у рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development). Великокучурівська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше