Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Великокучурівській громаді відбувся патріотичний спортивно-розважальний захід "Козацькі забави"

Новина
18.10.2021

15 жовтня 2021 року у Великокучурівській громаді за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) й реалізує у Чернівецькій області Український Народний Дім у Чернівцях. Відбувся патріотичний спортивно-розважальний захід "Козацькі забави" з нагоди Дня захисника України. Захід, який на сільському стадіоні зібрав представників з колективів всіх сіл громади, щоб у товариських змаганнях позмагатися за призові місця. Велика кількість глядачів спільно підтримували виступи команд. Задоволення від участі у змаганнях отримали усі учасники: команди від усіх закладів освіти громади, команда молодіжної ради, окрему команду склали працівники сільської ради, яку очолював сільський голова В. Тодеренчук та команда учасників АТО/ООС, яка виборола перше місце.
Цікаві і корисні естафети, гарна сонячна погода, правильно дібраний музичний супровід свята, посприяли гарному настрою усім командам, адже, спорт - це життя!
Море задоволення під час спортивних змагань отримали найменші учасники свята, які безперервно скандували…
Як усе в житті має свій початок і свій кінець, так і наше свято логічно завершилося врученням призів та грамот переможцям. Поки журі підбивало підсумки, команди створили спільний танцювальний ланцюг, який символізував дружні відносини між усіма жителями громади.
А на завершення сільський голова частував усіх банушем із шкварками та голубцями власного виробництва.
Хочемо висловити особливу подяку організаторам заходу за скрупульозно продуману програму: всі присутні отримали море задоволення, позитивні емоції, зарядилися драйвом, завдяки влучно підібраному музичному супроводу: буковинські коломийки, бадьорі маршові мелодії січових стрільців, а також кращі зразки сучасної української молодіжної музики.
Хтось має сумнів, чи є дружньою Великокучурівська громада? Після даного заходу ми впевнено можемо стверджувати, що ТАК, Великокучурівська громада є найдружнішою!!!
Бажаємо усім успіху! Дякуємо всім за участь!!!
P.S. З нетерпінням чекаємо наступних змагань ...

ФОТОЗВІТ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше