Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Початок збору пропозицій до бюджету громади на 2022 року

Новина
08.10.2021

З 08 жовтня 2021 року по 08 листопада 2021 року включно на території Великокучурівської сільської територіальної громади відбувається ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ВІД ГРОМАДЯН ДО БЮДЖЕТУ 2022 РОКУ.

    Під час інформаційної кампанії, спрямованої на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту бюджету на 2022 рік, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та побажання, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

    Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного збору пропозицій до проєкту бюджету на 2022 рік.

  Просимо Вас до 08 листопада 2021 року включно на електронну адресу  vk_regulyat.polit@ukr.net  надсилати свої пропозиції  згідно Додатку (завантажити) або приходити особисто у ЦНАП Великокучурівської сільської ради та адмінбудинки старостинських округів для подачі своїх пропозицій.

  В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою для внесення у проєкт бюджету Великокучурівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Звертаємо вашу увагу що 15 жовтня о 14:00 на стадіоні в селі Великий Кучурів відбудеться Спортивний захід «Козацькі забави» на якому Ви також зможете внести свої пропозиції до проєкту бюджету.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше