Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Було отримано першу партію сміттєвих баків в кількості 936 штук

DOBRE
29.03.2024

В рамках проєкту «Закупівля контейнерів для вивозу твердих побутових відходів на території Великокучурівської громади», який реалізується за підтримки  Глобал Комьюнітіз, виконавець Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), було отримано першу партію сміттєвих баків в кількості 936 штук.  Даний проєкт є одним із проєктів Програми покращення послуги вивіз твердих побутових відходів на 2023-2026 роки на території Великокучурівської громади, яка розроблена за допомогою консультантів  Програми DOBRE та був обраний як пріоритетний для реалізації спільно з Програмою DOBRE .

 

Дані контейнерні баки для вивозу твердих побутових відходів будуть першочергово передано тим жителям громади, які уклали договори по вивозу твердих побутових відходів з Комунальним підприємством «ВК-Сервіс» і живуть по центральних вулицях громади ( це - вулиця Центральна села Годилів, вулиці Головна, Шевченка, Володимира Бузенка села Великий Кучурів;  вулиця 28 червня та Підлісна села Тисовець; вулиця Головна села Снячів; вулиця Головна села Глибочок (Великокучурівської ТГ), іншим жителям, які уклали договори  та живуть на прилеглих вулицях та провулках до центральних доріг, їм будуть видаватися мішки з логотипом Комунального підприємства «ВК-Сервіс».

 

Головним результатом  реалізації проєкту є  зменшення забруднення нашої громади. Початковим результатом є збільшення охоплення кількості заключених договорів приватними господарствами з Комунальним підприємством «ВК-Сервіс», а для цього громаді потрібно було закупити індивідуальні баки.   

Тому користуючись нагодою звертаємося до Вас з проханням до всіх жителів громади хто ще не уклав договори на вивіз твердих побутових відходів укласти,    не забуваймо, що відсутність у фізичної особи, юридичної особи, підприємця договору на вивезення побутових відходів є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги»

Новини на цю ж тему

було проведено нараду з питань організації вивезення та утилізації побутових відходів на території громади.

Поліцейським офіцером Великокучурівської СТГ майором поліції Валентином Полянським спільно з директором комунального підприємства "ВК-Сервіс" Іллею Денисенко та головою адміністративної комісії Великокучурівської СТГ Василем Сушинським було проведено нараду з питань організаці
ВК-СЕРВІС
18.04.2024

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс»

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс» в особі директора підприємства Іллі ДЕНИСЕНКА за участі представників сільської ради з консультантами Програми DOBRE Наталією СУШКО та Тетяною ПАУТОВОЮ.
DOBRE
30.03.2024

Друге засідання робочої групи із розробки бренду громади

15 грудня у приміщенні Великокучурівської сільської ради відбулась друга зустріч робочої групи по розробці бренду громади, під час якої відбулась презентація ідей логотипів, напрацьованих разом з дизайнером.
Новина
18.12.2023

🖌 4 жовтня відбулась четверта зустріч робочої групи з експертом з покращення послуг у рамках програми DOBRE - Віталія Жеганського.

🤝 Дана зустріч була досить плідною та була спрямована на: обговорення плану впровадження послуги із поводження із побутовими відходами, моніторинг та оцінювання результатів,а також, комунікаційний план.
DOBRE
05.10.2023

Третя зустріч робочої групи із напрацювання плану покращення послуги із Поводження із ТПВ в рамках DOBRE 2

📊Вчора, 11 вересня відбулась третя зустріч робочої групи та експерта з покращення послуг у рамках програми DOBRE 2 Віталієм Жеганським.
DOBRE
12.09.2023

У нашій громаді послугою з вивезення твердих побутових відходів користується майже кожний громадянин.

Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, злагодженої роботи комунальних служб, місцевої влади та пересічних громадян.
Новина
11.09.2023

Звітуємо про роботу комунального підприємства ВК-Сервіс

Звітуємо про роботу комунального підприємства ВК-Сервіс: було проведено кронацію плодових дерев по вул.Коровійська із прибиранням та утилізацією. Покіс трави на узбіччі центрального кладовища. Збір та вивіз твердих побутових відходів.
ВК-СЕРВІС
18.07.2023

Громадське обговорення пріоритетної послуги в рамках програми "ДОБРЕ 2"

Шановні жителі громади! У понеділок 12 червня в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбудеться громадське обговорення пріоритетної послуги, яку ми реалізовуватимемо в рамках програми "ДОБРЕ 2" компоненту удосконалення послуг.
DOBRE
10.06.2023

Візит представників програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) у Великокучурівську громаду

До Великокучурівської громади завітали фахівці програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) керівник програми Брайан Кемпбел, заступник керівника Максим Бурдавіцин, регіональний менеджер Андрій Нагорний та Програмний спеціаліст  Марина Дудяк.
DOBRE
29.03.2023

Відновлення використання вуличного освітлення у Великокучурівській громаді

У Великокучурівській СТГ відновили використання вуличного освітлення
Новина
03.03.2023

Завершилась реалізація проєкту «Удосконалення вуличного освітлення» компоненту «Покращення надання послуг» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Нагадаємо, навесні 2021 р шляхом опитування місцевих мешканців було обрано пріоритетну послугу, яка на думку жителів потребувала вдосконалення, а саме «Вуличне освітлення».
DOBRE
09.02.2023

Укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обов’язковим, - Василь ТОДЕРЕНЧУК звернувся до жителів Великокучурівської громади

Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих, злагодженої роботи комунального підприємства, місцевої влади та пересічних громадян.
Новина
30.01.2023

Відбулася презентація бюджетного симулятора територіальної громади

28 вересня 2021 року в адмінбудинку Великокучурівської сільської ради  відбулася презентація бюджетного симулятора територіальної громади для мешканців. Бюджетний симулятор презентував економіст Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна Василь Поворозник.
DOBRE
28.09.2021

Комплексна зустріч Робочої групи та консультантів програми DOBRE Олесі Хомин та Марини Дудяк.

16 липня відбулась комплексна зустріч Робочої групи з Місцевого економічного розвитку з спеціалісткою програми «DOBRE» з компоненту Місцевий Економічний Розвиток (МЕР) Олесею Хомин та програмним спеціалістом Мариною Дудяк.
DOBRE
19.07.2021

Презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

5 травня в «Центрі економічного зростання» с. Годилів (приміщення колишнього клубу) відбулася презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який впроваджується в рамках програми DOBRE.
DOBRE
07.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше