Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати Великокучурівської сільської ради звернулись до країн-членів НАТО і лідерів держав з проханням закрити небо над Україною.

Новина
05.03.2022

 

Депутати Великокучурівської сільської ради звернулись до країн-членів НАТО і лідерів держав з проханням закрити небо над Україною.

На позачергове засідання зібралися 20 депутатів з 26, 

       "Ми депутати Великокучурівської сільської ради, та сільський голова Василь ТОДЕРЕНЧУК від імені Великокучурівської сільської територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області звертаємось до вас підтримати прохання Президента України про закриття неба над Україною. В Україні йде жорстока війна. Агрессор – Російська Федерація – обстрілює наші міста і села, знищує інфраструктуру  та промисловість. Гинуть тисячі невинних мирних жителів, серед яких літні люди, жінки, діти. Гинуть наші військові.  Закликаємо Вас негайно закрити повітряний простір над Україною! Це єдиний варіант гарантувати безпеку  мирним українцям, убезпечити нашу країну та світ від можливих екологічних і техногенних катастроф.

       Саме час проявити свою сміливість, відповідальність та рішучість перед всім світом. Ви можете увійти в історію як політики, які зробили все можливе, щоб зупинити жорстоке кровопролиття та не допустити тисячі людських жертв в цивілізованій Європі  у  ХХІ  столітті. Підтримайте нашу країну у боротьбі з російськими окупантами.

   Кожна згаяна хвилина – це смерті наших громадян, жінок, дітей, це – знищені наші міста і села!

     Діяти потрібне негайно!  – зачитав лист-звернення сільський голова Василь ТОДЕРЕНЧУК .

 

За це рішення присутні депутати проголосували одноголосно.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше