Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великокучурівська сільська рада подала проєктну заявку на участь у конкурсі ДФРР

Новина
15.06.2021

Основною проблемою, на вирішення якої спрямований проєкт – це невідповідність існуючих пристосованих приміщень Тисовецького ЗЗСО І-II ст. ім.. А. Дущак діючим санітарно-гігієнічним вимогам, де зараз навчаються 338 учнів у 1-9 класах (у вересні 2021 році буде 352 учні). Три пристосованих приміщення побудовані давно, центральний корпус школи ще за Австро-Угорщини більше ніж 100 років тому. У 2018 році відбулася реконструкція центрального корпусу. Але, на жаль, вона не вирішує всієї проблеми класних приміщень.


Необхідності будівництва школи є і те, що деякі батьки категорично відмовляються подавати документи до нашої школи та шукають кращих умов для навчання дітей в м. Чернівцях та навколишніх селах (шкіл з внутрішніми вбиральнями, спортивними залами, просторими бібліотеками, читальними та актовими залами). Це обумовило необхідність в будівництві нової сучасної школи на 400 учнів.


Будівництво школи вирішило б соціальний та економічний аспекти: учні нашої школи продовжували б навчання у своєму селі, покращилися б умови роботи учительського колективу, частина жителів нашого села одержали б працевлаштування у своєму селі.

Детальна інформація за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше