Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка» передала портативну зарядну станцію для Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Великокучурівської с/р

Новина
30.03.2023

Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка» передала портативну зарядну станцію для Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Великокучурівської сільської ради

29 березня 2023 року для Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Великокучурівської сільської ради була здійснена передача цільової благодійної допомоги - зарядної електростанції EcoFlow Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка». Благодійна допомога надана в рамках Проєкту підтримки державних, комунальних установ, а саме закладів, які надають соціальні послуги по всій Чернівецькій області, яка передбачає передачу 7 зарядних станцій 110 000 грн кожна в м. Чернівці і по області. Всього на весь західний регіон закуплено 18 таких станцій.


Дана зарядна станція дозволяє заряджати та живити електроприлади протягом тривалого часу та має велику потужність. Завдяки отриманій допомозі Спеціалізована служба за будь-яких умов зможе надавати соціальні послуги та безперебійно працювати.
«СОС Дитячі Mістечка» - недержавна благодійна організація, яка з 2003 року в Україні допомагає дітям-сиротам та сім'ям, що перебувають в складних життєвих обставинах. Фонд є частиною Міжнародної федерації «SOS Kinderdorf», яка представлена у 138 країнах світу та має 73-pічний досвід роботи з дітьми, позбавленими батьківського піклування та родинами у кризі.
Miciя організації - допомогти кожній дитині рости у люблячій родині. Головна особливість роботи - комплексний підхід до проблеми сирітства.
«Ми турбуємося, щоб у кожної дитини була турботлива родина: щоденно, з любов'ю та розумінням, прозоро за будь-яких умов».

Більше про діяльність фонду в Чернівецькій області за посиланням 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше