Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати опитування для реалізації молодіжного проєкту в рамках компоненту "Молодіжний працівник"

DOBRE
03.06.2021

Протягом 7-11 травня було проведено аналіз потреб молоді, де були зібрані ідеї для заходів щодо активізації молоді. В онлайн-опитуванні взяло участь 206 осіб віком від 14 до 35 років, зібрано понад 20 ідей.

За результатами опитування для членів Молодіжної ради було проведено загальну презентацію ідей. Під час презентації було обговорено всі ідеї як потенційні проекти, які можуть бути реалізовані в громаді, зокрема в рамках співпраці з DOBRE на умовах співфінансування. Так було визначено 3 ідеї і оголошено повторне голосування.

Опитування проводилося з 24 по 28 травня шляхом голосування.  Участь в опитуванні взяло 3 ідеї, відповідно проекти набрали  «Тур містечко» - 34,9% - 86 голосів; кінотеатр просто неба «Miracle» - 33,8% - 85 голосів.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше