Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

 20 травня у приміщенні Будинку культури села Тисовець відбулося Свято вишиванки.

Новина
20.05.2021

Сьогодні 20 травня у приміщенні Будинку культури села Тисовець відбулося Свято вишиванки. Даний захід було організовано педагогічним колективом Тисовецького ЗЗСО І-ІІ ступенів імені А.Дущак, під керівництвом Настасійчук Галини.
На святі виконувались відомі українські пісні, танці, читання віршів у виконанні педагогів та учнів Тисовецького ЗЗСО, Великокучурівської музичної школи, аматорських колективів сіл Тисовець, Великий Кучурів та талановитих жителів нашої громади.
Окрім цього, глядачам залу були представлені до уваги відео ролик та дефіле «Українська вишиванка». Дрес-кодом дня була вишиванка, тому всі присутні замайоріли різнобарвними візерунками української вишивки. З вітальним словом до свята приєднався сільський голова Василь Тодеренчук.
Проведення такого заходу продемонструвало, що всі жителі громади не є байдужими до українських традицій та реліквій, відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв та традицій свого народу.
Всім учасникам щира подяка за подарований гарний настрій, приємні враження, які нікого не залишили байдужим.

ФОТОЗВІТ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше