Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Об'їзд території громади з метою усунення перешкод для руху спеціалізованого транспорту

Новина
04.11.2022

03.11.2022 року працівниками комунального підприємства «ВК-СЕРВІС» Великокучурівської сільської ради разом з поліцейським громади, було здійснено об'їзд території громади з метою усунення перешкод для руху спеціалізованого транспорту, по маршруту збирання твердих побутових відходів.

Жителям громади з теритоїї власних земельних ділянок та прибудинкової території, на яких ростуть дерева гілки заважають руху на проїзній частині, було роздано приписи для усунення цих перешкод самостійно. В усіх інших випадках коли власники були відсустні, робітники благоустрою комунального підприємства зробили обріз гілок дерев.

Як завжди в житті буває:  по маршруту об'їзду виникали з жителями громади як непорозуміння і складнощі, так і навпаки, слова великої подяки за зроблену роботу.

Звертаємося до жителів Великокучурівської об'єднаної територіальної громади враховуючи те , що території населених пунктів займають досить велику площу, просимо, самостійно приводити до порядку вашу прилеглу територію не чекаючи приписів інспектора з благоустрою, що дозволить увійти в складний зимовий період з підготовленими шляхами для проїзду спец. техніки: по збиранню сміття, проїзду спец транспорту : швидка допомога! поліція та пожежна, а також для розчищення вулиць від майбутнього снігу на проїзній частині.


З повагою до жителів

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше