Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ!

Новина
30.06.2023

   Запрошуємо всіх громадян до участі в робочій зустрічі між поліцією та громадою!

07 липня 2023 року о 10:00 у приміщенні Великокучурівської сільської ради, в залі засідань (2-й поверх), відбудеться зустріч із керівництвом управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області за участі представниці Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної Поліції України.

   На зустріч запрошено керівництво відділення поліції № 5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, а також поліцейських офіцерів громади, які обслуговують дану територію.

   Ми запрошуємо мешканців громади на незвичайну подію, яка приверне увагу до важливих питань безпеки та спільного розвитку нашої спільноти. Робоча зустріч між поліцією та громадою – це чудова нагода познайомитися, обговорити проблеми, а також спільно напрацювати шляхи їх вирішення.

   Ця зустріч дасть нам можливість обмінятися думками, ідеями та пропозиціями, як спільно зміцнити нашу громаду та забезпечити її процвітання.

   Запрошуємо кожного мешканця долучитися до цього важливого заходу  та зробити свій внесок у формування безпечної та дружньої спільноти.

ВАША участь має велике значення, адже лише разом ми зможемо досягти позитивних змін.

Сільський голова                                                                             Василь ТОДЕРЕНЧУК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше