Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про проведення інвестиційного конкурсу

Новина
08.03.2024

Оголошення про проведення Інвестиційного конкурсу

Інвестиційний конкурс відповідно до Положення про умови та порядок здійснення інвестиційної діяльності на території Великокучурівської сільської територіальної громади затвердженого рішенням сесії Великокучурівської сільської ради від 13.02.2024 р. №49-35/2024 на Інвестиційний об’єкт «Будівництво багатофункціонального комплексу з приміщеннями громадського та комерційного призначення» відбудеться 09 квітня 2024 року за адресою: вул. Головна, 1, с. Великий Кучурів, Чернівецький район, Чернівецька область, (зал засідань) о 14:00 год.

Відповідно до:

Рішення сесії Великокучурівської сільської ради від 13.02.2024 №50-35/2024 «Про включення потенційного інвестиційного об’єкта «Будівництво багатофункціонального комплексу з приміщеннями громадського та комерційного призначення», до переліку інвестиційних об’єктів Великокучурівської сільської ради та внесення його на Інвестиційний конкурс відповідно до Положення про умови та порядок здійснення інвестиційної діяльності на території Великокучурівської сільської територіальної громади затвердженого рішенням сесії Великокучурівської сільської ради від 13.02.2024 р. №49-35/2024.

Рішення Конкурсної комісії від 08 березня 2024 р. №1 «Про проведення Інвестиційного конкурсу на інвестиційний об’єкт «Будівництво багатофункціонального комплексу з приміщеннями громадського та комерційного призначення».

 

Інвестиційний конкурс відбудеться на: Інвестиційний об’єкт «Будівництво багатофункціонального комплексу з приміщеннями громадського та комерційного призначення», (умови з реалізації Інвестиційного проєкту додаються).

Реєстраційний внесок за участь в інвестиційному конкурсі не стягується.

Вид документу, що укладається з переможцем конкурсу: інвестиційний договір.

Орієнтовний термін здійснення інвестиційної діяльності складає 18 місяців з моменту підписання інвестиційного договору.

Учасник Інвестиційного конкурсу має право отримати умови відповідно до яких формується пакет документів для Конкурсної пропозиції включно до ­­08 квітня 2024 року за адресою: вул. Головна, 1, с. Великий Кучурів, Чернівецький район, Чернівецька область, тел. (03735)67386, e-mail: v.kuchuriv.stg@gmail.com  (перелік формування пакету  документів).

Конкурсна документація, умови участі та інші процедурні аспекти визначені Положенням про умови та порядок здійснення інвестиційної діяльності на території Великокучурівської сільської територіальної громади (рішення сесії Великокучурівської сільської ради від 13.02.2024 р. №49-35/2024).

Подати Конкурсну пропозицію для участі у Інвестиційному конкурсі можна в термін до 08 квітня 2024 року за адресою: вул. Головна, 1, с. Великий Кучурів, Чернівецький район, Чернівецька область, тел. (03735)67386, e-mail: v.kuchuriv.stg@gmail.com  (умови подання Конкурсної пропозиції).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше