Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про раду

Новина
24.08.2023

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» при виконавчому комітеті Великокучурівської сільської ради створюється Рада з питань внутрішньо переміщених осіб.

Згідно п.7 Постанови склад Ради утворюється у кількості 18 осіб:

з яких чисельність представників органу, при якому утворюється Рада становить 6 осіб, внутрішньо переміщених осіб - 9 осіб, представників громадських організацій, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – 3 особи.

У зв’язку з цим виконавчий комітет Великокучурівської сільської ради оголошує відбір серед внутрішньо переміщених осіб та громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб до персонального складу Ради.

Для участі у відборі необхідно подати документи (в електронній або паперовій формі):

- Заява у довільній формі,

- Документ, що посвідчу особу та підтверджує громадянство України,

- Документ про освіту (за наявності),

- Мотиваційний лист кандидата, в якому викладено обґрунтування для обрання його до складу Ради,

- Відомості про контактний номер телефону та адреса електронної пошти кандидата (за наявності),

- Довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, або лист громадського об’єднання щодо включення до складу Ради його представника.

Прийом документів здійснюється директором КУ Центру надання соціальних послуг Дмитро МАЛАЙКО, до 05 вересня 2023 року включно на електронну скриньку super.arnarn@ukr.net або за адресою:

с. Великий Кучурів, вул. Головна, 1.

На першому засіданні Ради буде обрано голову, заступника та секретаря Ради з числа членів Ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше