Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліцейські офіцери Великокучурівської громади раді звітувати про виконану роботу

Офіцер громади
13.07.2023

Шановні жителі Великокучурівської СТГ

 

Поліцейські офіцери Великокучурівської громади раді звітувати про виконану роботу, яка спрямована на забезпечення вашої безпеки та добробуту. Нижче наведено огляд проведених заходів:

 

  • Спільно зі Службою у справах дітей та КУ «Центром надання соціальних послуг», старшим лейтенантом поліції Цурканом Ігорем Івановичем було проведено перевірку сімей, які перебувають у скрутних життєвих обставинах на території Великокучурівської СТГ. Під час перевірки були проведені профілактичні бесіди з батьками, в яких наголошувалося на необхідності належного догляду за дітьми, а також попереджено про наслідки неналежного виконання батьківських обов'язків.

 

  • З метою запобігання шахрайству, яке ґрунтується на обмані та зловживанні довірою, було проведено профілактичні бесіди з жителями громади. Такі бесіди мали на меті попередження громадян про ризики та небезпеку шахрайської діяльності. Крім того, на території громади та на місцях скупчення людей було розміщено інформаційні листи, які містять корисні поради та інструкції.

 

  • В ході планового ямкового ремонту дорожнього покриття на території громади було забезпечено регулювання дорожнього руху з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху.

 

  • Надано супровід особам, які перебувають на психіатричному обліку та потребують подальшого лікування у відповідних установах.

 

  • Надалі, відбувається патрулювання вулиць громади у вечірній час, щоб забезпечити вашу безпеку та спокій.

 

  • Були проведені профілактичні бесіди з дітьми, спрямовані на пояснення правил безпечної поведінки. Також було підкреслено важливість дотримання правопорядку та профілактики правопорушень.

 

  • Ми відвідали сім'ї, про які надійшли повідомлення про випадки домашнього насильства. Для нас важливо підтримувати безпеку всіх жителів громади та допомогти постраждалим у таких складних ситуаціях.

 

Ми продовжуємо працювати на благо нашої громади та забезпечувати вашу безпеку. Звертайтеся до нас у разі потреби або якщо у вас виникнуть питання. Разом ми робимо нашу громаду сильнішою та безпечнішою.

 

З повагою,

Ваші Поліцейські Великокучурівської громади

+380994066646 ІГОР ІВАНОВИЧ

+380506910446 ВАЛЕНТИН ГЕОРГІЙОВИЧ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше