Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбулось обговорення топ-3 послуг, які, за результатами опитування, що проходило протягом 20-31 травня 2021 року, визначено як такі, що на думку населення громади потребують покращення.

DOBRE
09.06.2021

У розширеній групі, до якої увійшли представники громади зі складу депутатів, керівництва громади, профільних спеціалістів кожної з послуг, старост, начальників відділів апарату виконавчого комітету, керівників комунальних установ та підприємств, громадськості; за участі координаторки програми DOBRE Марини Дудяк, фахівця з розвитку громад по компоненту МЕР та послуг – Олесі Хомин; експертів з удосконалення муніципальних послуг Київського офісу – Максима Бурдавіцина та Олександра Муратова. Обговорили кожну з трьох послуг, а саме: 

·       Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів

·       Дошкільна освіта

·       Освітлення вулиць

та визначили шляхом голосування першочергову, що потребує покращення, а саме послуга «Освітлення вулиць».

Надалі, спільно із спеціалістами DOBRE та спеціально створеною робочою групою протягом двох місяців буде проведена робота з розробки Плану покращення послуги, напрацювання проєктів, які потрібно реалізувати для суттєвого покращення якості послуги.

Принагідно дякуємо всім, хто прийняв участь в обговоренні та проводив опитування. В громаді будуть регулярно проводитися опитування щодо виявлення проблем та за результатами розроблятимуться плани заходів щодо їх покращення.

 

Захід відбувся за підтримки Програми «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Великокучурівська сільська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше