Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

29 серпня відбувся захід приурочений 30-річчю Дня Незалежності України.

Новина
30.08.2021

29 серпня 2021 року в приміщенні Будинку культури села Великий Кучурів відбувся захід приурочений 30-річчю Дня Незалежності України.
Депутат Чернівецької обласної ради Ярослав БАРТОШ привітав жителів громади та вручив за дорученням голови грамоти Чернівецької обласної ради.  Представник Чернівецької районної держадміністрації Ірина БРИЖАК вручила нагрудні знаки про присвоєння  почесного звання «Мати-героїня» згідно Указу Президента України: МАНУЇЛІ Сільві Іллівні та МЕЛЬНИК Тетяні Василівні. 
Сільський голова Василь ТОДЕРЕНЧУК вручив подяки керівникам бюджетних  установ та їх колективам за активну участь у розбудові громади.  А також вручив посмертні подяки синові Валерії КВАСНЮК та матері Володимира БУЗЕНКО. 
Чудовий настрій жителям громади було створено дитячою розважальною програмою, краєзнавчою виставкою декоративно-ужиткового мистецтва нашого краю, концертною програмою колективів закладів культури Великокучурівської сільської ради та заслуженого артиста України Святослава КРАЯ, а також святковою дискотекою в нічному клубі «Coliseum».

ФОТОЗВІТ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше