Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановний Олександр Францович!

Новина
22.08.2022

Великокучурівська сільська рада та жителі громади щиро вітають Вас із ювілеєм, та хочемо Вам побажати:

Нехай в цей день, яскравіше світить сонце, нехай радість життя закриє темряву!

Що Вам побажати? Звичайно, здоров’я – це кращий з подарунків!

Щастя – це найкрасивіший подарунок!

Миру та спокою – це те, що хоче кожен і те, що дійсно потрібно!

А ще любові хочеться Вам побажати. Нехай вона буде величезною, чистою, як діамант! Бажаємо, щоб Ваш будинок був завжди наповнений любов’ю, теплотою, сміхом рідних і близьких. Хочемо, щоб з Вашого обличчя ніколи не сходила посмішка, щоб радісно світилися Ваші очі!

Ви багато чого досягли як в сфері кар’єри, так і в сфері сімейної та приватного життя, тому бажаємо не зупинятися на досягнутому та йти лише вперед. Бажаємо поваги та розуміння від колег та пацієнтів. І якщо зміни то тільки в кращу сторону!

 

Також хочемо висловити Вам величезну подяку, за вміння та організацію роботи у своєму колективі та за міцну співпрацю із Великокучурівської сільською територіальної громадою, за надання кваліфікованої медичної допомоги та поради під час пандемії і всіх інших ситуаціях.


     Надіємось на подальшу таку чудову співпрацю та взаєморозуміння!

 

 З Днем народження Олександре Францовичу!

 Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше