Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні у Великокучурівській СТГ проведено заходи з нагоди відзначення понадсторічної боротьби українців за незалежність

Новина
08.05.2023
Сьогодні 08.05.2023 року у Великокучурівській СТГ проведено заходи з нагоди відзначення понадсторічної боротьби українців за незалежність, Дня пам’яті та примирення, пам’яті жертв Другої Світової війни, пам’яті героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих у боротьбі з російським агресором за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.
 
У ході проведення заходів сільським головою В.Тодеренчуком, військовим капеланом отцем Богданом, учнями та педагогами закладів освіти було відвідано кладовища, де на могилах героїв, які віддали своє життя у боротьбі з російським агресором вшанували пам'ять про загиблих молитвою та покладанням квітів. Після чого відбувся урочистий захід на території сільської ради біля пам’ятника, усім загиблим за незалежність України. Сільський голова висловив слова подяки та шани усім, хто сьогодні стоїть на захисті нашої держави. Він зазначив, що нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Сьогодні саме рф, увібравши в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і зруйнувала мир у всій Європі. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє.
 
Отець Богдан об’єднав усі присутніх у молитві за тих, хто віддав своє життя за Україну та наше світле майбутнє. А також подякував усім захисникам, які продовжують боронити нашу державу, наш суверенітет і територіальну цілісність, адже вони ризикують своїм життям заради миру, якого ми усі так прагнемо, заради світлого майбутнього наступних поколінь. Весь світ сьогодні вболіває за перемогу України, вірить, що зовсім скоро на українській землі пануватиме мир, тому що правда на нашому боці. Слава Україні! Героям Слава!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше