Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпраця заради дітей – це найважливіше партнерство, яке змінює світ навколо, робить наше суспільство більш людяним та інтегрованим у світову гуманітарну спільноту

Новина
16.01.2023

13 січня 2023 року дитячому будинку сімейного типу родини Єфременко (ДБСТ) здійснена передача цільової благодійної допомоги від СОС Дитячі містечка Україна, за підтримки СОС Дитячі містечка Чернівці - генератора і комплектуючих (вогнегасник, датчик угарного газу).

Родина Єфременко - мама Лілія і батько Ігор - місцеві жителі, які у 2022 році прихистили 4 внутрішньо переміщених дітей з м. Миколаїв, що були евакуйовані в Чернівецьку область разом із установами, в яких виховувалися, і наразі влаштовані в цю родину. Це дітки від 1 рочку до 11 років. Загалом на вихованні у батьків знаходиться 11 дітей.

У часи блекауту, зі слів батьків, важко справлятися, коли світло відключають і на 6-8 годин.  Родина навіть самостійно намагалася придбати генератор у Румунії, їздили за ним на власному авто, але не вийшло купити, генераторів не було в радіусі 200 км від кордону.

Дуже вдячні за швидке реагування на запит служби у справах дітей Великокучурівської сільської ради та  надану допомогу СОС Дитячі містечка, які подбали і про безпеку дітей. Батько родини дізнався всі деталі від наших технічних фахівців, вручено інструкції користування, датчик угарного газу, вогнегасник.

Родина планує, в першу чергу, підключити газовий котел для опалення і водяний насос до новенького генератора.

 

Організатором видачі допомоги є МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна, яка 19 років працює задля попередження сирітства в Україні та розвитку сімейних форм виховання. За період від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну організація спільно з партнерами допомогла 125 036 дітям та родинам, постраждалим від війни.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше