Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великокучурівська громада завдяки реалізації проекту «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання отримала обладнання слюсарно-столярного спрямування

Новина
20.02.2023

Великокучурівська громада завдяки реалізації проєкту «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)», за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання», який реалізується Агенцією розвитку громад Буковини, отримала обладнання слюсарно-столярного спрямування для створення майстерні для професійного навчання місцевої молоді, вимушених переселенців.
На умовах співфінансування нами було отримано комплекти обладнання, що включають:


  • Токарний верстат по металу;

  • Свердлильно-фрезерний верстат;

  • Шліфувально-полірувальний верстат;

  • Шліфувальний тарілко-стрічковий верстат;

  • Комбінований верстат по дереву;

  • Рейсмусовий верстат;

  • Токарний верстат по дереву;

  • * Свердлильний верстат;

  • * Шліфувальний верстат;

  • Стрічко пильний верстат по дереву

  • Фрезер мережевий з набором фрез та столом;

  • Набір електроінструменту у складі: дриль ударний мережевий, шліф машина стрічкова мережева, лобзик мережевий, дриль-шуруповерт мережевий, паяльник-випалювач (по дереву) мережевий, порохотяг промисловий мережевий, шліф машина кутова, фрезерний верстат ручний мережевий, рубанок мережевий, шліф машина вібраційна мережева, станок для заточування свердл, ножів, ножиць, сокир;

  • 5 наборів ручного столярного та слюсарного інструменту в сумці, у складі: плоскогубці комбіновані, набір викруток, ножiвка по дереву, набір стамесок, молоток слюсарний, набір свердл по дереву, набір свердл по металу, кліщі переставні, штангенциркуль, сокира кована, струбцина ремінна, струбцина кована з пластиковою ручкою, напильники в наборі, пробійники слюсарні, щипці тонкі прямі міні, лещата слюсарні обертові з наковальнею; ножиці по листовому металу, ножівка по металу, плашки та мітчики, струбцина кована, бокорізи для нарізки кабелю, плоскогубці-міні універсальні, бокорізи електромонтажні, набір викруткових насадок, стамески фігурні.


За допомогою обладнання молодь матиме можливість набути початкових навичок професії столярного та слюсарного спрямування. Відділом Освіти, культури, молоді та спорту  спільно з Великокучурівською сільською радою на базі Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.В.Бузенка планується створити навчально-практичний центр професійного і креативного розвитку, де відбуватиметься професійне навчання старшокласників, місцевої молоді та ВПО.


Даний Проєкт «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)» реалізується Великокучурівською сільською радою та Агенцією розвитку громад Буковини за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання». Метою проєкту є посилення економічної спроможності територіальних громад Чернівецької області через реалізацію заходів планів Місцевого економічного розвитку.
Основні цілі проєкту - створення інституційних та матеріально-технічних передумов для професійного зростання молоді та розвитку молодіжного підприємництва в територіальних громадах та покращення якості управління ресурсами в громадах Чернівецької області.
#ConCom4EG

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше