Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великокучурівська сільська територіальна громада прийняла у комунальну власність окремо індивідуально визначене майно!

Новина
13.03.2023

Державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" передали у нашу власність індивідуально визначено майно, а саме принтер для двостороннього ретрансферного другу Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування.


Наданий програмно-апаратний комплекс – це сучасне технологічне рішення для внесення відомостей до бланків посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (яке не потребує експертизи), та інших бланків документів.


Для отримання адміністративної послуги заявник має звернутися до ЦНАП з пакетом необхідних документів та оплатити послугу. Адміністратор ЦНАП перевіряє, сканує та передає до територіального сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги. Спеціалісти ТСЦ МВС, після перевірки документів, надсилають до ЦНАП рішення про надання послуги, після чого посвідчення водія роздруковується та видається заявнику.
Це нова можливість для якісної та вчасної роботи.


За умови угоди принтер можна використовувати за цільовим призначенням і не може відчужуватись в приватну власність.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше