Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені В.Бузенка відбулася обласна Гімназіада з рукопашного бою серед закладів загальної середньої освіти.

Новина
16.03.2023

16 березня 2023 року, в приміщені Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені В.Бузенка за підтримки Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецького обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з ГО «Чернівецька обласна федерація рукопашного бою» та Великокучурівської сільської ради відбулася обласна Гімназіада з рукопашного бою серед закладів загальної середньої освіти. На татамі виступали учасники 10 команд області. Спортсмени змагалися в розділах «дозований контакт», де дозволено нанесення ударів руками, ногами, виконання кидків, больових та задушливих прийомів, «легкий контакт», ката, демонстрували техніку та прийоми самозахисту.

В урочистому відкритті Гімназіади взяли участь Корнелій Жукотинський, начальник Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання на спорту Міністерства освіти і науки України, Іван Гешко, начальник управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації, Руслан Сторожук, президент ГО «Чернівецька обласна федерація рукопашного бою», Василь Тодеренчук, голова Великокучурівської СТГ, Руслан Адамович, головний суддя змагань, перший віце - президент Чернівецької обласної федерації рукопашного бою, а також Георгій Коблюк, голова Чагорської СТГ.


З словами підтримки і побажаннями успішних поєдинків вони звернулися до юних спортсменів. Рукопашний бій – універсальний вид спорту. Раніше його опановували військовослужбовці, рятувальники та правоохоронці, а тепер він є загальнонаціональним, ним займаються тисячі хлопців і дівчат. Під час показових виступів представники команд демонстрували прикладні навички з володіння технікою рукопашного бою, адже опановуючи рукопашний бій, школярі навчаються самозахисту, у них формується характер і воля до перемоги, патріотичне ставлення до держави та розуміння необхідності захищати її у майбутньому.


Під час урочистого відкриття змагань Василь Тодеренчук, вручив пам’ятні нагороди учасникам та подяки організаторам за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту, пропаганду здорового способу життя серед учнівської молоді від Великокучурівської сільської ради.
Вітаємо всіх призерів і переможців змагань! Бажаємо подальшого зросту і спортивних досягнень, успіхів у навчанні! Дякуємо всім організаторам змагань за чудове свято спорту і емоцій!


P.S. За результатами змагань представники команди від Великокучурівської громади здобули призові місця.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше