Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Великокучурівською сільською радою було організовано уже традиційний фестиваль колядок церковних хорів «У різдвяній родині колядує Громада»

Новина
12.01.2022

Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості, народження Спасителя світу.
Тож з метою збереження традицій різдвяного співу церковних хорів, 9 січня 2022 року Великокучурівською сільською радою було організовано уже традиційний фестиваль колядок церковних хорів «У різдвяній родині колядує Громада», який спільною колядою, об’єднав прихожан різних конфесій у велику християнську родину.
До всіх присутніх з вітальним словом звернувся сільський голова, Василь Тодеренчук, який закликав підтримувати традиції нашого народу, передавати їх з покоління в покоління, а також запропонував всім виконати спільну коляду «Нова радість стала».
Із святковими Різдвяними віншуваннями, веселими колядками, участь у заході взяли представники різних конфесій нашої громади, а саме: отець Святослав, з церковним хором Української Православної Свято-Дмитрівської церкви с.Тисовець, отець Богдан, з церковним хором Свято-Троїцького храму Православної церкви України с.Снячів, отець Ігор, з церковним хором Храму Успіння Пресвятої Богородиці с.Великий Кучурів та пресвітер, Микола Георгійович, з об’єднаним хором церкви християн Віри Євангельської, Великокучурівської громади.
На фестивалі пролунало багато сучасних колядок, та тих, які співали наші діди та прадіди.

ФОТОЗВІТ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше