Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 червня в приміщенні «Центру економічного зростання» відбулася презентація Академії Жіночого Лідерства

DOBRE
01.06.2021

1 червня в приміщенні «Центру економічного зростання» села Годилів (приміщення колишнього клубу) для активних жінок з Великокучурівської СТГ Чернівецької області відбулася презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)”.
     Під час презентації слухачі мали змогу детально дізнатись про мету, завдання й зміст навчальної програми Академії, про можливості участі у програмі мікрогрантів аби отримати фінансування ваших ініціатив. Окрім того, Олена Панченко (координаторка Академії Жіночого Лідерства) поділилась досвідом і прикладами ефективних та сталих ініціатив, успішно реалізованих випускницями попередніх Академій.
     Заявку на участь в Академії Жіночого Лідерства ви можете заповнити до 15 червня 2021 р. за посиланням або у паперовій формі, яку разом з іншими презентаційними матеріалами можна отримати під час презентації в громаді.
     З будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до Марії Іванівни, контактної особи у вашій громаді, або координаторки Академії Олени Панченко за телефоном 050 917 39 06, 096 215 69 45 або електронною поштою o.panchenko@uwf.org.u-Аa
     Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше