Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Закінчення реалізації проєкту #ідеатон «Інформаційно- просвітницький екскурсійний маршрут Великокучурівською ТГ»

Новина
10.01.2022
Шановні жителі та гості громади!
Раді повідомити, про закінчення реалізації проєкту #ідеатон «Інформаційно- просвітницький екскурсійний маршрут Великокучурівською ТГ». Даний проєкт передбачає маршрут через усі населені пункти громади історичними та цікавими місцями, де встановлені таблички із QR-кодами для самостійної екскурсії. В результаті створено історично-інформаційний ресурс у вільному доступі для місцевих жителів та гостей нашої громади.
На кожній автобусній зупинці для зручності користувачів були встановлені афіші із QR-кодами, де безпосередньо можна ознайомитися з усім переліком місцевих атракцій та прочитати інформацію про них. Відсканувавши QR-код, ви зможете дізнатися більше нового про нашу громаду, відвідати по-справжньому цікаві та унікальні локації та збагатити свій світогляд зокрема.
На кожній локації встановлено таблички з QR-кодом із інформацією безпосередньо про ту чи іншу туристичну точку.
Даний продукт сприятиме створенню та зміцненню соціокультурних зв'язків між громадами Буковини та покликаний підтримувати позитивний та інвестиційно-привабливий імідж громади в регіоні та за його межами.
Екскурсійний маршрут створено у рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities),
та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). ГО "Український народний дім у Чернівцях" є регіональним партнером Програми USAID DOBRE у Чернівецькій області.
Детельніше із мапуванням проєкту ви можете ознайомитися за посиланням 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше