Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо активних мешканців Векликокучурівської громади долучитись до громадських консультацій для оцінки потреб з удосконалення/відновлення послуг у Великокучурівській СТГ

Новина
17.04.2023

В рамках програми програми DOBRE 18 квітня 2023 року (у вівторок) Великокучурівська сільська рада спільно з товариством «Український народний дім» планує провести громадські консультації із активними мешканцями громад-партнерів DOBRE для оцінки потреб з удосконалення/відновлення послуг в умовах воєнного стану в фазу ескалації бойових дій між РФ та Україною.

Запрошуємо активних мешканців та мешканок громади, яким є що сказати про поточний стан справ громаді, можливі проблеми, якість життя, стан надання послуг.

Початок заходу в 13.00 (в центрі економічного зростання, с. Годилів)

Завданням запланованих громадських консультацій є:

  • дізнатися, які проблеми та потреби озвучують зараз мешканці та мешканки громади, які зміни у житті громади за останній рік вони помічають (можуть бути як позитивні, так і негативні).
  • дізнатися про відгук мешканців та мешканок громад: як у громаді, на їхню думку, надаються різні муніципальні послуги – з чим з труднощі, на що потрібно звернутися увагу, а що працює, навпаки добре.
  • сформувати довгий та короткий (топ-3) список проблем та пріоритетів.

Захід проходитиме у форматі світового кафе.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше