Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завдяки реалізації проєкту «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)», за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання», ми отримали професійне швейне обладнання

Новина
24.10.2023

Великокучурівська громада завдяки реалізації проєкту «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)», за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання», який реалізується Агенцією розвитку громад Буковини, отримала професійне швейне обладнання прямування для створення майстерні для професійного навчання місцевої молоді, вимушених переселенців.

Даний Проєкт «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)» реалізується Великокучурівською сільською радою та Агенцією розвитку громад Буковини за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання». Метою проєкту є посилення економічної спроможності територіальних громад Чернівецької області через реалізацію заходів планів Місцевого економічного розвитку.

Основні цілі проєкту - створення інституційних та матеріально-технічних передумов для професійного зростання молоді та розвитку молодіжного підприємництва в територіальних громадах та покращення якості управління ресурсами в громадах Чернівецької області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше