Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники благодійного фонду "Рокада" провели інтеграційний захід для внутрішньо переміщених осіб, що проживають у Великокучурівській громаді.🙃

Новина
19.08.2023

18 серпня в приміщенні Центру культури та дозвілля села Великий Кучурів відбувся інтеграційний захід, який був присвячений українській національній кухні 🍲, зокрема традиції виготовлення вареників 🥟 в регіональному розрізі.

Метою заходу було підкреслити кулінарну єдність України 🇺🇦 та пізнати «родзинки» регіонів у виготовленні вареників. Також учасники заходу дізналися про значущість вареників у культурному та побутовому житті українців 👨‍👩‍👦, розширили свої знання про національні традиції та пробудили пізнавальний інтерес до українських традицій через спільні активності 👥.

Учасники заходу мали змогу власноруч зліпити вареники 🥟 з різними начинками, після чого вони мали змогу скуштувати свої вареники та оцінити їх на смак 😋.

Учасники заходу отримали багато цікавої інформації про українську національну кухню 📚, а також мали змогу весело провести час.

Висловлюємо подяку всім учасникам заходу 🤝 та БФ "Рокада" за організацію 🤗.

Інтегрційно-просвітницький захід Варенич#ОК_Рокада

Новини на цю ж тему

Завтра, 21 червня об 11 годині у приміщенні Великокучурівської сільської ради для представників БІЗНЕСУ відбудеться презентація грантових можливостей в рамках програми PEARL. Детальніше👇🏻

Програма PEARL надасть підтримку заявникам з окремих територіальних громад Чернівецької області, які є партнерами Global Communities в межах реалізації Програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE)
DOBRE
20.06.2023

Тренінг з написання проєктів

14 червня у селі Снячів Великокучурівської СТГ менеджер з регіонального розвитку проєкту CDP БФ "БО Рокада" провела тренінг для ВПО та мешканців громади по написанню проєктів.
Новина
16.06.2023

Громадське обговорення пріоритетної послуги в рамках програми "ДОБРЕ 2"

Шановні жителі громади! У понеділок 12 червня в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбудеться громадське обговорення пріоритетної послуги, яку ми реалізовуватимемо в рамках програми "ДОБРЕ 2" компоненту удосконалення послуг.
DOBRE
10.06.2023

Тренінг на тему: «Як повернути собі себе» для жінок 60+

27 травня у приміщенні Великокучурівської сільської ради відбувся тренінг на тему: «Як повернути собі себе» для жінок 60+, який провела Наталія Месюк.
Новина
31.05.2023

Тренінг на тему: «Як повернути собі себе» для жінок 60+

27 травня об 11 годині в залі засідань Великокучурівської ради відбудеться тренінг на тему: «Як повернути собі себе» для жінок 60+
Новина
24.05.2023

Крок за кроком працюємо над розробкою молодіжного проєкту, який отримає фінансування від Програми USAID DOBRE

Нагадаємо, що за результатами Молодіжних діалогів участі у Великокучурівській громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - проведено онлайн-опитування📊 молоді щодо пріоритетних ідей, серед яких було визначено ТРИ пріоритетні
DOBRE
17.05.2023

Забруднення води – це є зміна її природних властивостей, відбувається це внаслідок природних причин, але найчастіше причиною забруднення є діяльність людини.

Найбільшим ризиком, що виникає під час споживання питної води, названо мікробіологічне забруднення, підвищений вміст нітратів, заліза та низький вміст йоду, фтору і магнію, які є показниками фізіологічної повноцінності питної води і визначають адекватність її мінерального складу біологічним потребам
Новина
26.04.2023

📝У Великокучурівській СТГ відбулось перше засідання ради ВПО*

Під час зустрічі було обговорено:
Новина
26.04.2023

Тренінг для команди 🙌

20-21 квітня для команди проєкту “Соціально-психологічна робота з ВПО в трьох громадах Чернівецької області” провели тренінг з питань оцінки потреб вимушено переміщених людей.
Новина
24.04.2023

тренінг-профілактика емоційного вигорання методами арт-терапії.

22 квітня у приміщенні Великокучурівської сільської ради відбувся тренінг-профілактика емоційного вигорання методами арт-терапії.
Новина
23.04.2023

У Центрі економічного зростання села Годилів відбулися громадські консультації із активними мешканцями громади

18 квітня у Центрі економічного зростання села Голилів відбулися громадські консультації із активними мешканцями громади для оцінки потреб з удосконалення послуг в умовах воєнного стану.Захід було проведено спільно з товариством «Український народний дім» та програмою ДОБРЕ для оцінки потреб з удос
DOBRE
20.04.2023

Проведено тренінг "Анатомія проєктного менеджменту"

1 березня 2023 року у приміщенні Великокучурівської сільської ради представники Благодійного фонду "Рокада" провели для всіх охочих тренінг на тему: "Анатомія проєктного менеджменту".
Новина
01.03.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше