Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звітуємо про роботу комунального підприємства ВК-Сервіс

ВК-СЕРВІС
18.07.2023

Звітуємо про роботу комунального підприємства ВК-Сервіс: було проведено кронацію плодових дерев по вул.Коровійська із прибиранням та утилізацією. Покіс трави на узбіччі центрального кладовища. Збір та вивіз твердих побутових відходів.

До уваги жителів.
Надаємо послуги по обрізці дерев.ціна - від 700 грн.
Покіс трави. ціна- 90 грн/сотка
Покіс та благоустрій на кладовищах громади - від 200 грн за ділянку.
Нагадуємо, що згідно Закону України Про житлово-комунальні послуги та про благоустрій Ви зобовʼязанні заключити договора по збору твердих побутових відходів ціни: від одної до трьох проживаючих осіб складає 45 грн на місяць, від чотирьох до п'яти осіб 55 грн на місяць,від шести проживаючих осіб ціна становить 69 грн на місяць.
Прохання коли виносити пакети завантажувати їх по 25 кг, щоб працівникам не було важко підіймати.

З усіх питань благоустрою звертайтеся до директора комунального підприємства "ВК-сервіс" - Денисенко Ілля Володимирович - 0991429844.

Новини на цю ж тему

було проведено нараду з питань організації вивезення та утилізації побутових відходів на території громади.

Поліцейським офіцером Великокучурівської СТГ майором поліції Валентином Полянським спільно з директором комунального підприємства "ВК-Сервіс" Іллею Денисенко та головою адміністративної комісії Великокучурівської СТГ Василем Сушинським було проведено нараду з питань організаці
ВК-СЕРВІС
18.04.2024

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс»

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс» в особі директора підприємства Іллі ДЕНИСЕНКА за участі представників сільської ради з консультантами Програми DOBRE Наталією СУШКО та Тетяною ПАУТОВОЮ.
DOBRE
30.03.2024

Було отримано першу партію сміттєвих баків в кількості 936 штук

В рамках проєкту «Закупівля контейнерів для вивозу твердих побутових відходів на території Великокучурівської громади», який реалізується за підтримки Глобал Комьюнітіз, виконавець Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)
DOBRE
29.03.2024

У нашій громаді послугою з вивезення твердих побутових відходів користується майже кожний громадянин.

Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, злагодженої роботи комунальних служб, місцевої влади та пересічних громадян.
Новина
11.09.2023

Укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обов’язковим, - Василь ТОДЕРЕНЧУК звернувся до жителів Великокучурівської громади

Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих, злагодженої роботи комунального підприємства, місцевої влади та пересічних громадян.
Новина
30.01.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше