Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Друга зустріч робочої групи із напрацювання плану покращення послуги

DOBRE
22.08.2023

📊Відбулась друга зустріч робочої групи та експерта з покращення послуг у рамках програми "DOBRE 2" - Віталія ЖЕГАНСЬКОГО.

Проведена зустріч була присвячена: проведенню SWOT та PASTEL аналізів щодо розробки Програми покращення послуги "Поводження із ТПВ".

📝В рамках роботи по цьому компоненту робочою групою було:

▪️Узагальнено інформацію про територіальну громаду та послугу;
▪️ Визначено ключових бенефіцарів послуги;
▪️ Проведено SWOT та PASTEL аналіз, які ляжуть в основу стратегічних та оперативних цілей, на наступному засіданні;📋 Всі зусилля спрямовані на створення більш якісної послуги, що сприятиме поліпшенню життя Великокучурівської громади в цілому.

Новини на цю ж тему

🖌 4 жовтня відбулась четверта зустріч робочої групи з експертом з покращення послуг у рамках програми DOBRE - Віталія Жеганського.

🤝 Дана зустріч була досить плідною та була спрямована на: обговорення плану впровадження послуги із поводження із побутовими відходами, моніторинг та оцінювання результатів,а також, комунікаційний план.
DOBRE
05.10.2023

Третя зустріч робочої групи із напрацювання плану покращення послуги із Поводження із ТПВ в рамках DOBRE 2

📊Вчора, 11 вересня відбулась третя зустріч робочої групи та експерта з покращення послуг у рамках програми DOBRE 2 Віталієм Жеганським.
DOBRE
12.09.2023

Відбувся тренінг "Управління проєктами в сфері покращення послуг місцевого самоврядування"

Протягом 5-8 вересня у місті Львів відбувся тренінг "Управління проєктами в сфері покращення послуг місцевого самоврядування", в якому взяли участь громади з Чернівецької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Тернопільської областей.
DOBRE
09.09.2023

Завершилась реалізація проєкту «Удосконалення вуличного освітлення» компоненту «Покращення надання послуг» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Нагадаємо, навесні 2021 р шляхом опитування місцевих мешканців було обрано пріоритетну послугу, яка на думку жителів потребувала вдосконалення, а саме «Вуличне освітлення».
DOBRE
09.02.2023

Оголошення про початок опитування для молоді віком від 14 до 35 років з метою дослідження потреб

З метою формування молодіжної політики та дослідження потреб молоді, хочемо поцікавитися Вашими думками щодо розвитку молодіжної ситуації та проведення дозвілля у Великокучурівській громаді.
Новина
07.05.2021

Презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

5 травня в «Центрі економічного зростання» с. Годилів (приміщення колишнього клубу) відбулася презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який впроваджується в рамках програми DOBRE.
DOBRE
07.05.2021

Перше засідання Молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді

У залі засідань міської ради відбулося перше засідання Молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді на якому було обрано голову, заступника та секретаря Молодіжної ради
Новина
07.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше