Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг "Управління проєктами в сфері покращення послуг місцевого самоврядування"

DOBRE
09.09.2023

Протягом 5-8 вересня у місті Львів відбувся тренінг "Управління проєктами в сфері покращення послуг місцевого самоврядування", в якому взяли участь громади з Чернівецької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Тернопільської областей.

Перший день розпочався зі знайомства учасників та вітальних слів від експертів Програми USAID DOBRE Олександра Муратова, Юлії Юненко і консультанта з управління проєктами Сергія Аверкова. Тренінг, був присвячений Управлінню проєктами у сфері покращення послуг місцевого самоврядування для громад-партнерів програми USAID DOBRE.

Учасники розширили свої знання із проєктного менеджменту та дізналися багато цікавого про можливості позабюджетного фінансування для громад.

Другий день був насиченим лекціями та активною роботою в групах. Ми глибоко вивчали бюджети проєктів, аналізували витрати та вигоди, визначали продукти, результати та вплив проєкту.

Набуті знання одразу на практиці використовуємо для напрацювання програми з покращення послуг "Поводження із ТПВ".

Новини на цю ж тему

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс»

28 березня 2024 року в актовому залі Великокучурівської громади відбулась зустріч представників Комунального підприємства «ВК –Сервіс» в особі директора підприємства Іллі ДЕНИСЕНКА за участі представників сільської ради з консультантами Програми DOBRE Наталією СУШКО та Тетяною ПАУТОВОЮ.
DOBRE
30.03.2024

Спільне засідання постійних комісій

27 грудня 2023 року у залі засідань Великокучурівської сільської ради відбулося спільне засідання постійних комісій.
Новина
27.12.2023

Друге засідання робочої групи із розробки бренду громади

15 грудня у приміщенні Великокучурівської сільської ради відбулась друга зустріч робочої групи по розробці бренду громади, під час якої відбулась презентація ідей логотипів, напрацьованих разом з дизайнером.
Новина
18.12.2023

Продовжуємо "ідеатонити"🎉 Тренінг з SMM😉

Як позиціонувати себе в медіа-просторі? Як правильно писати пости?🤓 На ці та інші питання відповіла комунікаційниця @und_cv Віталія Козменко.🤳
mediacenter
15.12.2023

Цієї п'ятниці відбулося зібрання фокус-групи молоді Великокучурівської громади, де обговорювалися ідеї, які можуть бути втілені в рамках проєкту Ідеатон 4.0

Серед них: 📹 створення реклами щодо можливостей медіа-центру 📹 проведення учнями старших шкіл інтерв'ю з представниками різних професій з метою підвищення знань в галузі професій
mediacenter
12.11.2023

27 лютого в приміщенні Великокучурівської сільської ради відбувся тренінг «Ефективні комунікації для громади» осіб, зацікавлених у налагодженні ефективних комунікацій у громаді

27 лютого в приміщенні Великокучурівської сільської ради відбувся тренінг «Ефективні комунікації для громади» осіб, зацікавлених у налагодженні ефективних комунікацій у громаді
mediacenter
26.10.2023

🖌 4 жовтня відбулась четверта зустріч робочої групи з експертом з покращення послуг у рамках програми DOBRE - Віталія Жеганського.

🤝 Дана зустріч була досить плідною та була спрямована на: обговорення плану впровадження послуги із поводження із побутовими відходами, моніторинг та оцінювання результатів,а також, комунікаційний план.
DOBRE
05.10.2023

Третя зустріч робочої групи із напрацювання плану покращення послуги із Поводження із ТПВ в рамках DOBRE 2

📊Вчора, 11 вересня відбулась третя зустріч робочої групи та експерта з покращення послуг у рамках програми DOBRE 2 Віталієм Жеганським.
DOBRE
12.09.2023

Друга зустріч робочої групи із напрацювання плану покращення послуги

📊Відбулась друга зустріч робочої групи та експерта з покращення послуг у рамках програми "DOBRE 2" - Віталія ЖЕГАНСЬКОГО.
DOBRE
22.08.2023

У Великокучурівській громаді відбулося відкриття потужного виробничого коворкінгу.

Підійшов до завершення проєкт Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), який тривав з січня 2021 року
DOBRE
12.07.2023

Представлення проведення оцінки потреб громади від програми "DOBRE 2"

✅12 червня у залі засідань Великокучурівської сільської ради відбулося представлення проведення оцінки потреб громади, яке проводилося в громаді в 3 етапи.
DOBRE
16.06.2023

Громадське обговорення пріоритетної послуги в рамках програми "ДОБРЕ 2"

Шановні жителі громади! У понеділок 12 червня в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбудеться громадське обговорення пріоритетної послуги, яку ми реалізовуватимемо в рамках програми "ДОБРЕ 2" компоненту удосконалення послуг.
DOBRE
10.06.2023

Крок за кроком працюємо над розробкою молодіжного проєкту, який отримає фінансування від Програми USAID DOBRE

Нагадаємо, що за результатами Молодіжних діалогів участі у Великокучурівській громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - проведено онлайн-опитування📊 молоді щодо пріоритетних ідей, серед яких було визначено ТРИ пріоритетні
DOBRE
17.05.2023

Оголошення про початок другого етапу опитування

🔰Протягом березня-квітня в нас відбувалося анкетування з метою визначення потреб молоді🤓 Великокучурівської громади та пріоритетних напрямів розвитку молодіжної сфери🫂
Новина
05.05.2023

У Центрі економічного зростання села Годилів відбулися громадські консультації із активними мешканцями громади

18 квітня у Центрі економічного зростання села Голилів відбулися громадські консультації із активними мешканцями громади для оцінки потреб з удосконалення послуг в умовах воєнного стану.Захід було проведено спільно з товариством «Український народний дім» та програмою ДОБРЕ для оцінки потреб з удос
DOBRE
20.04.2023

Підписання меморандуму про співпрацю між Програмою DOBRE та Великокучурівською СТГ

28 березня 2023 року відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Програмою «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та Великокучурівською СТГ, який буде діяти до середини 2025 року
DOBRE
29.03.2023

Візит представників програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) у Великокучурівську громаду

До Великокучурівської громади завітали фахівці програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) керівник програми Брайан Кемпбел, заступник керівника Максим Бурдавіцин, регіональний менеджер Андрій Нагорний та Програмний спеціаліст  Марина Дудяк.
DOBRE
29.03.2023

Відновлення використання вуличного освітлення у Великокучурівській громаді

У Великокучурівській СТГ відновили використання вуличного освітлення
Новина
03.03.2023

Завершилась реалізація проєкту «Удосконалення вуличного освітлення» компоненту «Покращення надання послуг» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Нагадаємо, навесні 2021 р шляхом опитування місцевих мешканців було обрано пріоритетну послугу, яка на думку жителів потребувала вдосконалення, а саме «Вуличне освітлення».
DOBRE
09.02.2023

Великокучурівська громада отримала фото- та відеообладнання в рамках компоненту «Місцевий економічний розвиток (МЕР)» від програми USIAD DOBRE.

В рамках співпраці Великокучурівської сільської територіальної громади з Програмою DOBRE та реалізації проєкту компоненту МЕР, громада отримала сучасне обладнання для облаштування відкритого медіа-коворкінг простору
mediacenter
07.07.2022

Великокучурівська громада спільно із партнерською Програмою МТД (DOBRE) реалізує проект з подолання гуманітарної кризи спричиненою війною.

"Великокучурівська ТГ Чернівецької області одна із громад області, яка з часу повномаштабного вторгнення в Україну російських військ почала приймати велику кількість людей, що вимушено залишили свої домівки
DOBRE
23.05.2022

Навчальна поїздка у Тернопільську область за підтримки програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»

Протягом 14-15 грудня відбулась навчальна поїздка у Тернопільську область за підтримки програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», для представників Новоселицької, Вашковецької, Великокучурівської, Недобоївської, Мамалигівської, та Глибоцької громад.
Новина
17.12.2021

Круглий стіл на тему "Еко-сумки у Великокучурівській громаді"

Сьогодні, у рамках реалізації проєкту Збережемо довкілля Великокучурівської громади" за ініціативи членів Молодіжної ради Великокучурівської СТГ відбувся круглий стіл із підприємцями громади, депутатами та членами виконавчого комітету на тему "Еко-сумки у Великокучурівській громаді"
Новина
26.11.2021

Тренінги для учнів з питань екологічного виховання

Сьогодні у Великокучурівській ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Володимира Бузенка членами молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді було проведено тренінги для учнів з питань екологічного виховання.
Новина
25.11.2021

Презентація Бюджету для громадян та старт інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади»

11 жовтня в сесійній залі Великокучурівської сільської ради відбулась презентація Бюджету для громадян та старт інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади», за експертної допомоги Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети».
Новина
12.10.2021

Відбулася презентація бюджетного симулятора територіальної громади

28 вересня 2021 року в адмінбудинку Великокучурівської сільської ради  відбулася презентація бюджетного симулятора територіальної громади для мешканців. Бюджетний симулятор презентував економіст Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна Василь Поворозник.
DOBRE
28.09.2021

Великокучурівська сільська територіальна громада 27-28 вересня 2021 року приймали в гостях своїх менторів Дмитрівську громаду

В рамках Програми менторства Програми DOBRE, з метою налагодження співпраці між менторами та менті для забезпечення найкращих результатів і довгострокового партнерства, Великокучурівська сільська територіальна громада 27-28 вересня 2021 року приймали в гостях своїх менторів Дмитрівську громаду
DOBRE
28.09.2021

Увага! Початок опитування щодо проєкту Стратегії розвитку Великокучурівської СТГ 2021-2029 роки

Із метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашої громади, визначення пріоритетів і підготовки якісної та об'єктивної Стратегії Великокучурівської СТГ, просимо вас долучитися до участі в анкетуванні.
Новина
27.09.2021

Результати опитування представниками програми «DOBRE»

Надаємо результати опитування нашої громади, яке проводилися в період квітня-травня 2021 р. шляхом проведення персональних інтерв'ю міжнародною компанією Ipsos, на замовлення програми DOBRE.
DOBRE
22.09.2021

Чергове засідання Молодіжної Ради при Великокучурівській СТГ

30.07.2021р. у сесійній залі Великокучурівської сільськоі ради відбулося п'яте засідання Молодіжної Ради.
DOBRE
03.08.2021

Комплексна зустріч Робочої групи та консультантів програми DOBRE Олесі Хомин та Марини Дудяк.

16 липня відбулась комплексна зустріч Робочої групи з Місцевого економічного розвитку з спеціалісткою програми «DOBRE» з компоненту Місцевий Економічний Розвиток (МЕР) Олесею Хомин та програмним спеціалістом Мариною Дудяк.
DOBRE
19.07.2021

Зустріч із компоненту "Аналіз умов місцевого розвитку"

13 липня в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбулась чергова зустріч з компоненту "Аналізу умов місцевого розвитку"
DOBRE
13.07.2021

Зустріч Робочої групи з Місцевого економічного розвитку з спеціалісткою програми «DOBRE» з компоненту Місцевий Економічний Розвиток (МЕР) Олесею Хомин

24 червня в сесійній залі Великокучурівської сільської ради відбулась зустріч Робочої групи з Місцевого економічного розвитку з спеціалісткою програми «DOBRE» з компоненту Місцевий Економічний Розвиток (МЕР) Олесею Хомин
DOBRE
01.07.2021

Четверте позачергове засідання Молодіжної Ради

29.06.2021р. у сесійній залі Великокучурівської сільськоі ради відбулося четверте позачергове засідання Молодіжної Ради.
DOBRE
01.07.2021

Дорожня карта до вдосконалення управління фінансами та бюджетного планування

16 червня у сесійній залі Великокучурівської сільської ради відбувся круглий стіл на тему: "Звіт з оцінки управління фінансами територіальної громади.
DOBRE
16.06.2021

Про проведення громадського обговорення проєкту Програми місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади

З 17 червня по 20 липня 2021 року відповідно до розпорядження міського голови від 16 червня 2021 р. № 190 "Про проведення громадського обговорення проєкту Програми місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади" проводяться громадські обговорення  даного проєкту.
Новина
16.06.2021

15 червня в Чернівецькій області почалася серія онлайн-тренінгів

15 червня в Чернівецькій області почалася серія онлайн-тренінгів «Залученість громадян до прийняття рішень в громадах» для громад - учасників програми DOBRE. Як залучати мешканців с. Великий Кучурів до прийняття рішень у громаді
DOBRE
15.06.2021

В Чернівецькій області відбудеться серія онлайн-тренінгів

На початку червня в Чернівецькій області відбудеться серія онлайн-тренінгів «Залученість громадян до прийняття рішень в громадах» для громад - учасників програми DOBRE.
DOBRE
10.06.2021

Чергова зустріч членів Молодіжної ради

24 травня в залі засідань Великокучурівської сільської ради відбулася чергова зустріч членів Молодіжної ради, де було представлено результати опитування молоді Великокучурівської громади.
DOBRE
31.05.2021

Презентація Академії Жіночого Лідерства в рамках програми  “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” для активних жінок з Великокучурівської ОТГ Чернівецької області

Українській жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин оголошує набір учасниць в «Академію Жіночого Лідерства».
DOBRE
18.05.2021

Оголошення про початок громадського опитування у Великокучурівській ОТГ

До уваги жителів сіл Годилів, Великий Кучурів, Снячів, Тисовець та Глибочок! З 15  по 31 травня представники Великокучурівської ТГ будуть проводити опитування жителів громад.
DOBRE
15.05.2021

Оголошення про початок опитування для молоді віком від 14 до 35 років з метою дослідження потреб

З метою формування молодіжної політики та дослідження потреб молоді, хочемо поцікавитися Вашими думками щодо розвитку молодіжної ситуації та проведення дозвілля у Великокучурівській громаді.
Новина
07.05.2021

Презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

5 травня в «Центрі економічного зростання» с. Годилів (приміщення колишнього клубу) відбулася презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який впроваджується в рамках програми DOBRE.
DOBRE
07.05.2021

Перше засідання Молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді

У залі засідань міської ради відбулося перше засідання Молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді на якому було обрано голову, заступника та секретаря Молодіжної ради
Новина
07.05.2021

Презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

Шановні мешканці громади! 5травня о 14.00 відбудеться презентація проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який впроваджується в рамках програми DOBRE.
DOBRE
28.04.2021

Початок громадських слухань, щодо укладення договору про міжмуніципальне співробітництво між громадами

Шановні жителі громади! Доводимо до Вашого відома про початок громадських слухань, щодо укладення договору про міжмуніципальне співробітництво між громадами: Кам’янська-Великокучурівська та Волоківська-Великокучурівська ТГ з метою соціально-економічного та культурного розвитку територій
DOBRE
28.04.2021

Оголошення про початок набору до Молодіжної ради

Cтворення Молодіжної ради при Великокучурівській сільській раді
DOBRE
19.04.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше